#1 Fra russefeiring til Afrika

Hei igjen alle blogglesere! Som sagt, heter jeg Anne Louise og siden første blogg her har jeg blitt 22 år. De siste årene har livet mitt blitt helt annerledes enn jeg hadde tenkt. Det er faktisk ekstremt spennende! Nå vil jeg dele min historie her og på blogit.no for å inspirere folk her hjemme til å se at det er mulig å utgjøre en forskjell for andre – hvis man bare vil.

Siden det er mange unge som ikke leser bøker i dag, har jeg lyst til å fortelle historien min på en litt annen måte. Den startet i 2008, da var jeg 19 år. Jeg hadde løpt rundt i Oslo og tatt russeknuter og fullført videregående skole.

Jeg visste godt at mange mennesker i verden virkelig lider. Men når jeg tenkte over det, så hadde jeg vel aldri møtt et ordentlig fattig menneske. Kunne jeg utgjøre en forskjell? Jeg hadde ikke peiling på hvor eller hvordan jeg skulle starte, men jeg ønsket så inderlig å bety en forskjell for noen av de som virkelig trenger det. Det beste jeg kunne finne på, var å bestille jorden-rundt billett og dra ut på eventyr…

I ettertid er det rart å tenke på at det hele startet på denne måten. For det ble litt av et eventyr, og det blir mer og mer spennende for hver dag som går. Det unike er at jeg har film av det meste som har skjedd, så dere kan glede dere til ekte reality-TV her på bloggen.

I neste blogg får dere høre og se mitt første møte med landsbyen i Kenya.

I mellomtiden kan jeg anbefale dette TV-klippet fra Dagsrevyen 6. februar 2011:

Postet i Bloggebok
En kommentar på “#1 Fra russefeiring til Afrika
  1. Vegard sier:

    Vi gleder oss til å samarbeide med deg videre! Dette blir spennende

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>