#14 Milliontrykk for barna som sulter

I dag nådde vi en million kroner på innsamlingsaksjonen til Somalia! Takk til alle dere som har vært med å gi! Nå er vi i gang med neste million. Vil du bli med?

I går kveld var vi en gjeng på Høyskolen i Oslo for å trykke t-sjorter som vi har fått fra Fretex. En kunststudent og tidligere modell, en økonomistudent, en psykologistudent, en teologistudent, entreprenørstudent, musikkterapistudent, en tekstilstudent og jeg som studerer ernæring.

I dag rakk vi i overkant av 30 trøyer, de kan kjøpes for 100 måltider (200 kroner) + 30 kroner i frakt på www.aidinaction.no Vi trykker opp så mange vi kan framover.

Vi trenger mange som kan fortelle vennene sine at de må sende sms med kodeordet MAT til 2090. Jeg selv startet en event på facebook og det har vært veldig effektivt. Kanskje du kan invitere vennene dine til den? Se her: http://www.facebook.com/event.php?eid=168937516508597

I går leste jeg i avisa at FN sier at 750 000 mennesker kan dø om de ikke får hjelp. Vi kan hjelpe dem!

Postet i Bloggebok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>