#16 Arbeid for mat i en akutt krise

Sultkatastrofen på Afrikas horn er fortsatt helt forferdelig! Jeg får  sms fra folk i landsbyene i Kenya som forteller om folk som sulter fordi det ikke har regnet nok til å gi avling i de siste to regnsesongene. Men jeg får også meldinger fra flere hold som takker for hjelpen fra alle prosjektene vi starter – så takk til dere som gir!

Nå har vi satt igang et nytt Work for food prosjekt i landsbyen i Kenya, over 245 personer i Gombolo er med å grave vei for å skaffe mat til familiene sine. Det er snakk om over 1700 personer som hjelpes i en akutt krisesituasjon bare i dette prosjektet. Samtidig blir veien brukbar – hvilket er viktig for handel med papaya osv. Kan dere hjelpe oss å få inn 30 000 kroner til?  Bruk Aid in Action sin langsiktige Konto: 9680.36.55704.

Her er et bilde jeg har fått fra Kenya, det er visst 90% damer som er med å grave. De vil gi mat til familiene sine!

Postet i Bloggebok
2 kommentarer på “#16 Arbeid for mat i en akutt krise
 1. Gry Jeanett sier:

  Hei! Vet ikke om du har hørt om en internasjonal organisasjon kalt sevenly.org. Det er en organisasjon som hjelper å sponse veldedighetsorganisasjoner og sånn. Tenkte kanskje det kunne være av interesse?
  Fortsett å gjør det du gjør, det er beundringsverdig og inspirerende!
  God bless

 2. Anders Fridh sier:

  Helt kanon, dette er den riktige vei at gjøre noe på. Fra en som prøvd…
  Lykke till. You got my suport.
  Anders Fridh Sykepleier Sweden and Norway.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>