#20 Min egen TV-kanal!!

Hei! Siden sist har jeg fått min egen TV-kanal! Det er en ny teknologi som heter vms (video message) som er på full fart inn i Norge nå. Carola og flere andre kjente svensker er allerede godt i gang. Han som er sjefen i vms-firmaet (Iron Road) hørte på foredraget mitt på Rockefeller og fikk lyst til å hjelpe meg å formidle alt det som skjer. Utrolig kult!

Jeg har laget noen nyhetssendinger allerede. Du kan få bli med meg over alt på det som skjer og se litt mer backstage i livet mitt. Siste sending handler om en masasjestol og 500 chicks!

TV-kanalen vil bli mulig å følge på bloggen her og på facebooksidene til Aid in Action, dersom du har en android eller iphone kan du også få den som en gratis app ved å sende «vms anneblogger» til 2404 (det er genialt og mange følger allerede!). Trykk på bildet under for å komme til facebookfanpagen for å se mine tidligere sendinger og for å signe opp for å følge med:

 

Klikk på bildet, her er siste nytt om masasjestolene og chicksa!

Jeg gleder meg spesielt til vi skal til Kenya i juleferien. Da blir det mye bra film å se! Skal sende hjem så dere kan få med dere alt som skjer. Tipper det blir selvslakta geiteribbe på julaften.

Ha en god uke videre – og lykke til med eksamen for alle dere som skal ha det. (det har jeg!)

Anne Louise

Postet i Bloggebok, Uncategorized
En kommentar på “#20 Min egen TV-kanal!!
  1. The guidelines you provided listed below are extremely precious. It been found this type of pleasurable surprise to obtain that expecting me when I woke up today. They’re constantly to the issue easy to learn. Thanks a large amount for any valuable ideas you’ve got shared right here.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>