Siste nytt fra livet!

Hei! Så flott du besøker bloggen min! Jeg er travel med niende semester på medisinstudiet og har for tiden mye prøver. I dag har jeg seriøst sett på snitt i et mikroskop i syv timer… sier ikke mer om den saken ☺

photo (4)

På fredag 5. desember var det et fint oppslag i Vårt Land, ta gjerne en titt. Til høyre i artikkelen finner du en fin oppsummering av status på arbeidet i Kenya, jeg er å finne på side 26-27:
VL – GRATIS UTGAVE

Ellers kan jeg si at veskene fra Morembo fyker ut, det er gøy, for damene i Kenya har flettet i hele høst! Også boka mi – den er snart utsolgt for andre gang. Skaff deg flotte julegaver her:
Vesker: morembo.no Bøker: Nettbutikk – Papayaene i Gombolo

I Kenya holder vi på for fullt med å bygge Aid in Action sin første skole, med samling av regnvann, bygging av barnesenter nr. 4, sponsing av skoleelever, bakeri osv. Siste nytt finner du på Aid in Action sin facebookside: https://www.facebook.com/aidinaction gå inn og LIK siden for å følge med.

Alt godt!

Anne Louise

Postet i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>